Tuz - Klor Jeneratörleri - Yarı / Umuma Açık Havuzlar İçin

Tuz - Klor Jeneratörleri - Yarı / Umuma Açık Havuzlar İçin

STOK KODU : 06434
Kategori : HAVUZ DEZENFEKSİYON SİSTEMLERİ
Fiyat : 2.507,00 EUR + KDV
103.663,05 TL
Puritron GSC - 100 (Deniz suyuna uygundur) Puritron GSC - 150 (Deniz suyuna uygundur) Puritron GSC - 50 (Deniz suyuna uygundur) Puritron GSC - 75 (Deniz suyuna uygundur)
8
Adet
Paylaş:
Kargo Alıcıya Aittir.
Orta büyüklükte otel ve site havuzları için tasarlanmıştır. Havuz suyunda, gözyaşındaki tuzluluk ile aynı oranda tuz konsantrasyonu sağlayarak, tuzdan elektroliz yoluyla klor üreten cihazlardır. Cihaz kireçlenmeye karşı elektrodunu belirli aralıklarla temizleme özelliğine sahiptir. Elektrodlar titanyumdan mamuldur ve 20.000 saat ömürlüdür. Gövde korozyona dayanıklı paslanmaz çelikten mamuldür. Elektrod hücreleri metakrilattan üretilmiştir ve şeffaftır. Geri aydınlatmalı LCD ekranı mevcuttur. Cihaz sviç-mod’ludur. Tüm modeller deniz suyunda da kullanılabilir.
 

BENZER ÜRÜNLER
    TAVSİYE EDİLEN ÜRÜNLER
    Tuz - Klor Jeneratörleri - Yarı / Umuma Açık Havuzlar İçin Sağlık Bakanlığı Onaylı Havuz Kimyasalları,Havuz Malzemeleri, Havuz Temizlik Ekipmanları, Havuz Led Lambaları, Havuz Ekipmanları, Havuz Pompaları Ve Filtreleri. 06434 Tuz - Klor Jeneratörleri - Yarı / Umuma Açık Havuzlar İçin
    IdeaSoft® | E-ticaret Paketleri ile hazırlanmıştır.